Vi bjuder dig och din familj på reflexer

Årets mörkaste tid är här och vi vill påminna om hur viktigt det är att synas i mörkret och att en reflex kan göra stor skillnad. För att bidra till en tryggare och säkrare vardag vill vi på Dina Försäkringar Mitt nu bjuda dig och din familj på reflexer som ni kan använda när ni går eller leker i mörkret.

Kampanjen avslutad

Den 19/12 tog vårt lager av reflexer slut och kampanjen har nu avslutats. Håll gärna utkik på vår hemsida för fler kampanjer.

Tack för visat intresse!

Fyll i formuläret här nedan och välj vilket reflexpaket som passar er bäst så skickar vi det till dig helt utan kostnad. Du kan beställa max ett reflexpaket per hushåll.

Vill du och din familj även ha reflexvästar? Vi har västar i både barn- och vuxenstorlekar som du kan beställa kostnadsfritt från oss – ring in till 0770 - 160 600 så hjälper vi dig med din beställning. Vi har ett maxantal på 2 vuxenvästar och 3 barnvästar per hushåll.

En liten reflex kan göra stor skillnad. Ta chansen att synas mer!

Detta är en lokal kampanj från Dina Försäkringar Mitt, som gäller dig som är bosatt i Gävleborg, Dalarna, Västmanland, Uppsala, Södermanland och Stockholms län – därför kan vi genom denna kampanj endast erbjuda reflxer till bosatta inom det geografiska området.

Maxantal: Endast ett reflexpaket per hushåll.
Leveranstid: Upp till 2 veckor.

Gäller så långt lagret räcker.

  • Reflexpaket 1: Två prismor & två slagband
  • Reflexpaket 2: Tre spöken & två slagband