Dina Försäkringar har de nöjdaste kunderna - För fjärde året i rad!

Den årliga undersökningen från Svenskt Kvalitetsindex visar att de nöjdaste kunderna inom sakförsäkring privat återigen finns hos oss på Dina Försäkringar. Det är vi otroligt glada och stolta över!

Varje år genomför undersökningsföretaget Svenskt Kvalitetsindex en undersökning bland försäkringsbolagens kunder. De mäter hur nöjda privatkunder är med sitt försäkringsbolag totalt, hur nöjda de är med det bolag där de har sin djurförsäkring och fordonsförsäkring samt hur nöjda företagskunder är med försäkringsbolaget där de har sin företagsförsäkring. De tillfrågade får svara på frågor om till exempel servicegrad, prisvärdhet, produktkvalitet och hur nöjda de är totalt. Allt sammanställs och ger ett index på hur nöjda kunderna är.

vinnare inom Sakförsäkring privat är Dina Försäkringar

Dina Försäkringar vinner i år kategorin Sakförsäkring privat och får 75,4 poäng av totalt 100, jämfört med branschens snitt på 72,8 poäng. Det är fjärde året i rad som vi är på förstaplatsen. Inom Sakförsäkring företag och Fordonsförsäkring är vi på en mycket fin andraplats. Under alla de år vi varit med i undersökningen har vi flera gånger toppat listan eller varit god tvåa i klasserna Sakförsäkring privat, Sakförsäkring företag, nöjdaste fordonsförsäkringskunder och nöjdaste djurförsäkringskunder.

Tack alla kunder som deltagit i undersökningen för utmärkelsen och tack för att ni också berättat hur vi kan fortsätta utvecklas och förbättra oss!