Dina Försäkringar ♥ Landshypotek Bank

Vi på Dina Försäkringar är stolta över vårt samarbete med Landshypotek Bank och vi har mycket gemensamt. Vi har en lång historia, rötter i landsbygden, lantbruk och den gröna näringen, och vi är lokalt förankrade. Det ger ett ständigt kundnära perspektiv och en utgångspunkt i människors vardag i alla kundkontakter och i utvecklingsarbetet.

För oss på Dina Försäkringar är det viktigt att alla ska kunna ha en lugn och trygg vardag utan att behöva tänka på vad som händer om oturen är framme. Därför anpassar vi alltid försäkringsskyddet efter dina förutsättningar och vad just du behöver.

Erbjudande till kunder hos Landshypotek

Kunder hos Landshypotek Bank får rabatt när de köper en försäkring till sitt boende hos oss. Försäkrar de hela gården de bor på ingår gårdslösöret utan kostnad. Är du kund hos Landshypotek kan du läsa mer om erbjudandet här Länk till annan webbplats..

Behöver du hjälp med en försäkring kan du förstås kontakta oss direkt också. Fyll i formuläret nedan och kryssa för det du vill ha hjälp med så återkommer någon av våra duktiga försäkringsrådgivare till dig inom kort!

Jag vill bli kontaktad om försäkring

Jag vill bli kontaktad om försäkring för
Jag vill bli kontaktad om försäkring för