Försäkringen för värdeföremål ersätter dig om dina ögonstenar skadas

Äntligen tar du tag i berget av disk, men du glömmer att ta av dig guldklockan som du fått för lång och trogen tjänst. Innan du hinner reagera glider den över handen och ner i ett hav av bubblor och varmvatten. Har du vår försäkring för värdeföremål ger vi dig ersättning för din trasiga klocka.

Värdeföremål som kan behöva en egen försäkring kan till exempel vara en värdefull klocka eller smycken. För att du ska kunna köpa vår försäkring för värdeföremål behöver du ha din hemförsäkring hos oss.

Bra att veta om försäkring för värdeföremål

Dina värdeföremål kan ha ett högre värde än vad du kan få ersättning för i en vanlig allriskförsäkring. Skadas de eller om någon stjäl dem är det tryggt att kunna räkna med ett belopp som stämmer överens med det verkliga värdet. Allt du behöver göra är att köpa en hemförsäkring och komplettera med värdeföremålsförsäkringen.

Försäkring för klocka eller ring

Försäkringen för värdeföremål ersätter dig ekonomiskt om du får det som är försäkrat, till exempel en ring eller klocka, stulet eller förstört.

Har du din försäkring hos ett annat bolag idag?
Om du har din försäkring hos ett annat försäkringsbolag behöver du kontrollera när den slutar gälla där och själv säga upp den.