Jobba hos oss

Vill du arbeta hos ett av branschens trevligaste försäkringsbolag med korta beslutsvägar, stora möjligheter att påverka och hög utvecklingstakt? I filmen kan du se och höra några av våra medarbetare berätta om hur det är att jobba hos oss.

Via knappen hittar du våra lediga tjänster. Där kan du också skicka in en spontanansökan. 

VAD KAN JAG JOBBA MED HOS DINA FÖRSÄKRINGAR?

Arbetsområden

Personalvetare eller programmerare? Polis eller projektledare? Alla behövs hos oss på Dina Försäkringar! Läs mer om vad du kan göra hos oss:

Vad kan jag jobba med?

Vad kan vi på Dina Försäkringar erbjuda dig?

Dina som arbetsplats

Alla våra medarbetare har en viktig samhällsbärande funktion. Tillsammans gör vi så att kunder vågar satsa på en ny bostad, bil eller att starta eget.

Det här erbjuder vi dig

HÖR VÅR HR-CHEF BERÄTTA

HR-chefen berättar

Ann-Marie Dangler är inte bara HR-chef. Hon har även titeln ÅRETS HR-chef. Här berättar hon om hur Dina Försäkringar vill att personalen ska trivas och utvecklas:

HR-chefen berättar

Våra kärnvärden

Värdeord

Våra kärnvärden genomsyrar vårt företag. Hur märks det för dig som är anställd hos oss? Hur lever vi på jobbet och vad vill vi vara? 

Läs mer om våra kärnvärden.

TRÄFFA VÅRA MEDARBETARE

Är du nyfiken på att bli vår nya kollega och vill veta mer om hur det är att jobba hos oss? Lär känna några av våra medarbetare som berättar om sina jobb inom olika delar av Dina Försäkringar.

Linus, Projektledare storskador

Sonja, försäkringsrådgivare

Paula, säljare