Ett försäkringsbolag som finns där du är, när du behöver det!

Dina Försäkringar består av sex lokala försäkringsbolag med rötterna djupt i den svenska myllan. Kundägda har vi varit ända sedan starten år 1768, då vi bildades som sockenbolag på gränsen mellan Småland, Halland och Skåne som ett sätt för traktens bönder att öka den gemensamma tryggheten i sina byar.

Idag finns våra kontor över hela landet, från Piteå i norr till Lund i söder. Men allt vi gör utgår fortfarande från samma självklara idé som för 250 år sedan – att ge våra kunder långsiktig trygghet och en enklare vardag genom nära personlig service, rådgivning och hjälp när det behövs.

Vi vill helt enkelt finnas där du är, när du behöver det – och för oss handlar det inte bara om att vara geografiskt nära. Vi vill också förstå varje person, förälder, husse, matte, företagare och lantbrukares liv och unika situation. Och oavsett om vi möts digitalt, över telefon eller på något av våra 30 kontor runt om i landet, ska det alltid kännas bra i magen: Både före och efter ett skadeärende. Som kundägt bolag sätter vi nämligen den långsiktiga relationen framför kortsiktig vinst – helt enkelt därför att vi inte har något vinstkrav från våra ägare – alltså våra kunder.

Varmt välkommen att mejla, chatta eller ringa, så hjälper vi dig.