Försäkringen som ersätter din försvunna roddbåt

En vacker sommarmorgon när du går ner till bryggan upptäcker du att din roddbåt är borta. Har du vår småbåtsförsäkring ersätter vi dig om tjuven varit framme eller om båten skulle bli skadad.

För att du ska kunna köpa vår småbåtsförsäkring behöver du ha din hemförsäkring hos oss.

Bra att veta om försäkring för småbåt

En stulen jolle eller skadad roddbåt kan göra att du ofrivilligt blir landkrabba under fina sommardagar. Har du vår småbåtsförsäkring ger vi dig ekonomisk ersättning som snabbt kan hjälpa dig att komma på rätt köl igen. Allt som behövs är att du har tecknat en hem-, villahem- eller fritidshusförsäkring och kompletterat med småbåtsförsäkringen.

Om din båt blir stulen eller förstörd

Försäkringen ersätter dig ekonomiskt om din roddbåt, jolle eller kajak blir stulen eller förstörd. Du kan också få ersättning för bärgning om du skulle gå på grund. Och du, försäkringen gäller i hela Norden.

Har du en båt som är större än sex meter, har en motorstyrka på över 15 hästkrafter eller om båtens segelyta är större än 15 kvadratmeter ska du istället köpa vår separata båtförsäkring.

Har du din försäkring hos ett annat bolag idag?
Om du har din försäkring hos ett annat försäkringsbolag behöver du kontrollera när den slutar gälla där och själv säga upp den.