Viktig information
x

Hitta priser och köp

Har du råkat ut för något?

Hitta kontaktuppgifter
Epost:
Telefon:

Copyright @ 2013 Dina Försäkringar AB. All rights reserved

Företagsförsäkring
Vår företagsförsäkring finns där när oturen är framme

Varje företag har sina unika behov. En anpassad försäkring bygger bland annat på företagets storlek och på typen av verksamhet. Om en skada inträffar är det viktigt att försäkringen även ersätter avbrott i verksamheten. Vi kan också erbjuda dig och dina anställda en sjukvårdsförsäkring. Företagsförsäkring ersätter till exempel:

 1. Brand, läckage och inbrott
 2. Stöld, rån och överfall
 3. Avbrott i verksamheten
 1. Skadeståndsskyldighet
 2. Hyresbortfall

Vill du hellre
prata med oss?

Skriv in din kommun så hittar vi ditt lokala bolag/ kontor. Där får du personlig service av en lokal kontaktperson.

Kunder berättar

"Är väldigt nöjd med det bemötande jag fått av Dina, känner mig som en viktig kund och fick ett bra och jordnära bemötande."


Tips för att undvika skada

Inbrott

Det finns en del att göra för att skydda sig mot inbrott. För att få full ersättning vid inbrott måste lokalerna uppfylla vissa krav.

Kunder berättar

"Jag är väldigt nöjd med mina kontakter med Dina Försäkringar. Servicen är bra och det är så bra att man har kontakt med ett fåtal handläggare."

Mer om vår företagsförsäkring

Med vår yrkeskunskap kan vi hjälpa dig att gå igenom företagets behov och se till att din företagsförsäkring passar storleken och verksamheten. Skulle en skada inträffa hjälper vi dig och företaget att ta hand om problemen på ett tryggt och professionellt sätt.

Skador på egendom

Grunden i en företagsförsäkring är skyddet mot egendomsskador, som exempelvis olyckor orsakade av brand och läckage. Det kan också handla om inbrott och en krossad fönsterruta.

Ersättning om verksamheten stannar

Skulle ditt företag utsättas för ett inbrott och bli av med viktiga maskiner som är avgörande för verksamheten har ni rätt till en avbrottsersättning under den tid som verksamheten inte kan bedrivas fullt ut. Vi kan ersätta företaget i upp till 12 månader.

Vi betalar ert skadestånd

Det kan hända att företaget krävs på skadestånd. Kanske har en produkt orsakat skada eller kanske har en anställd råkat ställa till det hos en kund. Vi hjälper er i förhandlingarna och betalar eventuella skadestånd.

Vi ersätter hyresbortfall

Har ditt företag fastigheter där det finns verksamhet eller boende som betalar hyra? Vi ersätter er om företaget utsätts för en skada som innebär ett hyresbortfall.

Snabb vård till dig och dina medarbetare

Lång sjukfrånvaro kan skapa stora problem för ett företag. Därför kan du komplettera vår företagsförsäkring med en sjukvårdsförsäkring. Med den får du och dina medarbetare snabbt tillgång till privat vård utan långa kötider. Kontakta oss så berättar vi mer!

Komplettera din företagsförsäkring

Har ditt företag speciella maskiner eller apparater som inte täcks in av företagsskyddet är det bra att teckna en kompletterande försäkring. Vi hjälper dig gärna att skräddarsy den bästa lösningen för ditt företag.

Frågor och svar

 • Kontorsbyggnadens tak skadades i en svår storm. Ersätter försäkringen skadorna?


  Brandförsäkringen, som är en del av Dina företagsförsäkring, omfattar även skador som orsakats av storm, hagel eller genom naturskador, till exempel jordskalv, översvämning eller dammgenombrott.
 • Företagets egendom skadades i en brand. Vad ersätter försäkringen?


  Företagsförsäkringen täcker många olika typer av skadehändelser, bland annat brandskador på företagets egendom. Brandförsäkringen gäller även för skador som uppkommer genom till exempel explosion, åskslag och strömavbrott.

Andra försäkringar som kanske passar dig

Med en försäkring för företagsbilen hjälper vi dig att hålla företaget rullande även om bilen står stilla.

Har du skydd via din arbets­givare som gäller om du gör dig illa, gäller det sällan utanför arbetstid.

Vår villahemförsäkring är heltäckande och tänker både på ditt hus, tomten och dina saker. Tryggt va?

Vi vill vara nära dig. Därför är vi 12 bolag med kontor på drygt 50 orter över hela landet.

Skriv in din kommun så hittar vi ditt lokala kontor.

Där får du personlig service av en lokal kontaktperson.

Skriv in din kommun