Så tycker våra kunder

Varje år genomför Svenskt Kvalitetsindex (SKI) en undersökning bland kunder i en rad olika branscher, bland annat försäkring. De tillfrågade får svara på frågor om till exempel servicegrad, prisvärdhet, produktkvalitet och hur nöjda de är totalt med olika typer av försäkringar. Allt sammanställs och ger ett index på hur nöjda kunderna är. Under de år vi varit med i undersökningen har vi flera gånger toppat listan eller varit god tvåa i klasserna sakförsäkring privat, företagsförsäkring, nöjdaste fordonsförsäkringskunder och nöjdaste djurförsäkringskunder.

Våra kunder är det viktigaste vi har och vi tar deras synpunkter på allvar. Vi följer noggrant utvecklingen i kundnöjdhet genom den årliga undersökningen från Svenskt Kvalitetsindex. Vi är glada och stolta över de fina resultat vi fått genom åren, men strävar alltid efter en ännu bättre kundupplevelse.

 

Första plats i SKI:s Kundnöjdhetsundersökning 2023

SAKFÖRSÄKRING PRIVAT

1:a plats

Sakförsäkring företag

2:a plats

Fordonsförsäkring

2:a plats

I SKI:s senaste undersökning av hur nöjda kunderna är med sina försäkringsbolag vinner Dina Försäkringar kategorin Sakförsäkring privat för fjärde året i rad. Inom Sakförsäkring företag och Fordonsförsäkring är vi på andraplats. Vi är så glada att ha Sveriges nöjdaste kunder!

Läs mer om SKI-undersökningen 2023

Kundernas egna ord

Vi frågar våra kunder vad de tycker om vår hantering av deras skadeärenden, och vi kan stolt konstatera att de allra flesta är väldigt nöjda. När vi har avslutat reglering av en fordonsskada skickar vi kunden en länk till en online-enkät med några frågor om hur de upplevt vårt arbete. Enkäten skickas automatiskt till de kunder som har en e-postadress registrerad hos oss. Vi kan därutöver inte säkerställa att den som skrivit svaret verkligen är kund hos oss.

Så här har några av våra kunder sagt (hämtat från utvalda delar av enkätsvar):

Har varit totalkund många år både företag och privat. Alltid vänligt bemötande och bra service.

Kenneth

Jag är jättenöjd med hanteringen. Ni svarade snabbt, hanterade ärendet snabbt och var väldigt trevliga och hjälpsamma i bemötandet. Det finns inget ni hade kunnat göra annorlunda för att det skulle bli bättre.

Linnea

Mycket nöjd med Dina, lätt att komma i kontakt utan timslång telefonkö.

Bo-Lennart

Fantastiskt bra bemötande och handläggning av handläggaren! Tack!

Jonas

Trevligt bemötande då jag ringt er, känns som att jag varit viktig som kund då ni tagit er tid för mina frågor och funderingar.

Kerstin

Allt gick väldigt fort och smidigt från första kontakt till ärendet var avslutat.

Barbro

Er handläggare var grymt bra. Positivt bemötande, snabb och korrekt information om försäkringen. Lyfte upp vilka möjligheter vi hade i försäkringen. Tusen tack!

Anders