Om oss

Vi är sex försäkringsbolag med kontor på flera platser över hela landet och vi samverkar under det gemensamma varumärket Dina Försäkringar. Vårt samarbete garanterar vår produkt- och kompetensutveckling och ger oss en finansiell stabilitet.

Alla bolag i Dina Försäkringar har sina egna lokala namn, men symbolen och profilen är gemensam. Vi är idag landets femte största försäkringsgivare inom sakförsäkringar och alla bolag är direkt eller indirekt kundägda. Våra kunder är också nöjda med oss. 2022 vann vi klasserna sakförsäkring privat och företagsförsäkring när Svenskt Kvalitetsindex (SKI) mätte hur nöjda kunderna är med sitt försäkringsbolag. Det är tredje året i rad som vi hamnar på förstaplats för nöjdast privatkunder och andra året i rad för företagskunder. Under de år vi varit med i kundnöjdhetsundersökningen har vi flera gånger varit i topp tre i någon av klasserna. Vi är förstås väldigt glada och tacksamma att våra kunder uppskattar det vi gör och ger oss så fina betyg.

Vad är det som gör oss till alternativet? Vi brukar få uppskattning för bra försäkringar, bra priser och att vi är närmare än någon annan. Vi som försäkrar ditt hem, din bil, din familj, dina djur, ditt lantbruk eller ditt företag gör ett bättre jobb när vi finns nära dig. Det är vår övertygelse.

HItta ett kontor nära dig