Om oss

Vi är sex försäkringsbolag med kontor på många platser över hela landet och vi samverkar under det gemensamma varumärket Dina Försäkringar. Vårt samarbete garanterar vår produkt- och kompetensutveckling och ger oss en finansiell stabilitet.

Alla bolag i Dina Försäkringar har sina egna lokala namn, men symbolen och profilen är gemensam. Vi är idag landets femte största försäkringsgivare inom sakförsäkringar och alla bolag är direkt eller indirekt kundägda. Våra kunder är också nöjda med oss. För fjärde året i rad har vi Sveriges nöjdaste privatkunder inom sakförsäkring enligt Svenskt Kvalitetsindex (SKI). Inom sakförsäkring företag och fordonsförsäkring är vi i år på en mycket fin andraplats. Under de år vi varit med i kundnöjdhetsundersökningen har vi flera gånger varit i topp tre i någon av klasserna. Vi är förstås väldigt glada och tacksamma att våra kunder uppskattar det vi gör och ger oss så fina betyg.

Vad är det som gör oss till ett bra alternativ? Vi brukar få uppskattning för bra försäkringar, bra priser och att vi är närmare än någon annan. Vi som försäkrar ditt hem, din bil, din familj, dina djur, ditt lantbruk eller ditt företag gör ett bättre jobb när vi finns nära dig. Det är vår övertygelse.

HItta ett kontor nära dig