Om Cookies (kakor)

En kaka är en liten textfil som lagras hos dig tillfälligt, eller permanent, för att ge dig som besökare en så smakrik och bra upplevelse som möjligt av vår webbplats och våra e-tjänster, till exempel Mina sidor.

På dina.se används både temporära och permanenta kakor. Den temporära kakan är en färskvara som försvinner när du stänger din webbläsare och ingen information om dig sparas hos oss. Den lagrade/permanenta kakan används främst för att mäta trafiken på dina.se vilket vi gör genom statistikverktyget Google Analytics. Vissa av våra permanenta kakor är så kallade tredjepart-cookies från andra parter. Vi samlar bland annat in information om besökarnas beteendemönster. Informationen används bland annat till att förbättra vår webbplats och visa digitala erbjudanden - även på andra webbplatser.

Vi samlar in denna information på ett sätt som inte kan identifiera någon. Ingen personlig information, som till exempel e-post eller namn, sparas om besökaren. Information om besökare kan inte spåras av Dina Försäkringar. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter.