Allriskförsäkringen hjälper dig när du behöver en drulleförsäkring

Leksaksbilen på golvet var svår att upptäcka eftersom TV:n du bar på var i vägen. Bildskärmens möte med golvet gör att du inte kommer att kunna titta på nyheterna i fortsättningen. Åh, om det ändå fanns någon sorts drulleförsäkring, tänker du!

Lugn, har du vår allriskförsäkring (ofta kallad drulleförsäkring) ersätter vi din TV och du kan lugnt fortsätta följa vad som händer i världen. För att du ska kunna köpa vår allriskförsäkring behöver du ha din hemförsäkring hos oss.

Vad är drulle eller Allriskförsäkring?

Kaffekoppen välter över datorn, du sätter dig på dina glasögon eller mobiltelefonen faller ur fickan och ner på det hårda golvet - det är sånt som händer! Har du vår allriskförsäkring ersätter vi dig om du råkar ha sönder saker genom en plötslig olyckshändelse. Allt som behövs är att du har tecknat en hemförsäkring och kompletterat med allriskförsäkringen.

Om du har sönder något

Försäkringen ersätter dig ekonomiskt om du råkar ha sönder lösa föremål i hemmet som till exempel apparater, kläder, möbler eller husgeråd. Den här försäkringen brukar även kallas drulleförsäkring.

Har du din försäkring hos ett annat bolag idag?
Om du har din försäkring hos ett annat försäkringsbolag behöver du kontrollera när den slutar gälla där och själv säga upp den.