Möt Paula, säljare och kundtjänst

På Dina Försäkringar Mitts huvudkontor i Bollnäs jobbar Paula Jonasson som säljare och inom kundtjänst på privatsidan.

Hej Paula! Hur ser din arbetsdag ut, berätta?

-Jag arbetar som säljare och varje dag dyker det upp något nytt som man kan grotta ner sig i, viket gör jobbet intressant. Under en arbetsdag besvarar jag frågor från våra kunder och ger råd om bra försäkringsskydd som passar deras behov. Jag har även en nära och daglig kontakt med våra samarbetspartners Compricer och Insplanet som ringer in för att få offerter till kunder. Just nu handleder jag även nyanställda på Dina Försäkringar Mitt, vilket är jättekul.

Hur hamnade du på Dina Försäkringar?

-Jag jobbade under många år inom handel när jag kände att det var dags att hitta på något nytt och hoppade på en YH-utbildning med inriktning försäkring. Efter utbildningen fick jag ett vikariat på Dina Försäkringar Mitt. Därefter jobbade jag på ett annat försäkringsbolag innan jag fick ett erbjudande att komma tillbaka hit och jag är så nöjd! Det händer så mycket inom Dina Försäkringar och det känns jättekul att få vara med på denna spännande resa.

Vad är särskilt roligt med ditt jobb?

- Kundkontakten tycker jag är allra mest om. Att alla kunder är unika med varierande behov gör att jobbet känns utmanande. Själv delar jag gärna med mig av min vardag och är ärlig i kundmötet, vilket jag tror många kunder uppskattar. Att kunden känner sig prioriterad och att vi finns nära är viktigt för oss på Dina Försäkringar. Inom bolaget finns det mycket kunskap och tillsammans med mina kollegor försöker vi hitta bra lösningar.

Vad är det bästa med att jobba på Dina Försäkringar?

-Kollegorna! Vi har en fin sammanhållning på kontoret och har alltid roligt tillsammans! Jag uppskattar också att arbetsplatsen inte är hierarkisk, utan att vi alla har mycket att säga till om och får vara med att bestämma.

Hur ser framtiden ut?

-Sedan jag började på Dina Försäkringar för fem år sedan har det hänt mycket både internt och i kommunikation med kunden, vilket känns spännande. Jag gillar att sätta mig in i nya system och ser mycket fram emot att utvecklas i min roll här!

Vill du också jobba hos oss? Titta på våra lediga tjänster