Möt Daniel, systemutvecklare

Systemutvecklaren Daniel Bojic anslöt till IT-utvecklingsteamet på Dina Försäkring AB för ett halvår sedan. Där får han som junior chansen att testa på nya uppgifter och utvecklas i snabb takt.

Hej Daniel! Du är javautvecklare och problemlösare på Dina Försäkring AB, berätta!

-Jag jobbar i ett team där vi fokuserar på att göra det enklare för säljarna i kommunikation med våra kunder och bidra till en positiv kundupplevelse. I min roll som utvecklare blir det mycket kodande. Det kan vara allt från att uppgradera system till att implementera nya funktioner. Det roligaste med jobbet är problemlösning och kodning. Här får jag lösa gåtor dagligen och jag älskar det!

Hur kommer det sig att du sökte dig till rollen och Dina Försäkringar?

- Jag arbetade tidigare inom handel, men har alltid varit intresserad av datorer. Efter att ha varit datasupport till mina vänner och familj uppmuntrade de mig att söka en javautbildning på yrkeshögskola, vilket passade mig perfekt. Via en spännande annons på LinkedIn upptäckte jag Dina Försäkringar och sökte direkt. Jag lockades av att det finns struktur och balans på arbetsplatsen med trevliga och erfarna kollegor. Sedan tycker jag att bra mentorskap är viktigt nu när jag är ny som utvecklare.

Du har jobbat här i ett halvår, hur har första tiden varit?

- Otroligt lärorik och utvecklande! Jag gillar utmaningar och hoppar gärna på nya uppgifter som dyker upp. I dagsläget är min främsta uppgift att byta ut vårt befintliga telefonisystem mot ett nytt. Jag uppskattar framför allt att vi har som standard att diskutera uppgifterna vi utför så man verkligen förstår vad man gjort. Jag lär mig nya saker hela tiden, vilket är superkul.

Vad är det bästa med att jobba här?

- Det bästa med mitt jobb är att jag får lösa problem varje dag tillsammans med mitt team! Jag trivs också i den öppna och inbjudande atmosfären som finns här på kontoret. Vi jobbar i ett öppet landskap där alla pratar med varandra och vi brukar skämtsamt säga att vi är bästa teamet där alla ska ha kul och må bra. Det gör jag verkligen här!

Vill du också jobba hos oss? Titta på våra lediga tjänster.