Hos oss kan du göra skillnad på riktigt

Alla vi på Dina Försäkringar har en samhällsbärande funktion. Det är vi tillsammans som ser till att människor som förlorat sitt hem i en brand snabbt får tak över huvudet. Det är vi som ser till att företag vågar satsa och kan känna sig trygga med att bygga upp sin verksamhet, och det är vi som hjälper skadade människor att få ekonomiska möjligheter att fortsätta sina liv.

Därför gör du skillnad på riktigt när du arbetar hos oss och du ska känna att du är en viktig del i det. Att vi är seriösa och noggrant följer de lagar som reglerar vår marknad är avgörande ur både ett kund- och medarbetarperspektiv.

Trevlig och informell arbetsmiljö

Vi brukar prata om Dina-andan som handlar om att vi värnar om våra kunder och medarbetare. Vår kultur präglas av öppenhet, hög etik, ödmjukhet, ansvarstagande, respekt för andras åsikter och hållbarhetsansvar. Dina Försäkringar är en platt organisation där alla tilltalas på samma sätt oavsett var i företaget du jobbar.

Vi värnar om våra medarbetare

För oss är det viktigt att vi har engagerade medarbetare som vill komma till jobbet varje dag. Vi har ingen ambition att köra slut på våra anställda för kortsiktigt vinstintresse. Vi har en hållbar arbetsmiljö där vi bemöter varandra på ett respektfullt sätt så att vi kan må bra både psykiskt och fysiskt. För att få ihop livspusslet läggs möten på rimliga tider och det finns goda möjligheter till flexibilitet.

KAN DU INTE FÖRSÄKRING? VI LÄR DIG DET DU BEHÖVER VETA

Dina Försäkringar är en arbetsplats där du inte behöver kunna försäkringsbranschen från början, utan vi välkomnar kompetens från alla andra branscher och lär dig det du behöver. Med engagemang kommer du långt och har stora möjligheter att göra karriär inom bolaget.

Förmånligt kollektivavtal

Vi har ett bra kollektivavtal och alla förmåner som vår bransch normalt erbjuder. Det är allt från friskvård till subventionerad lunch och rabatter på försäkrings- och pensionslösningar. Förmånerna kan variera beroende på var i landet du jobbar.