Försäkringen för det lite större företaget

Har ditt företag en omsättning över 10 miljoner eller fler än 10 anställda? Då kan det här vara försäkringen för dig. Vi anpassar vår företagsförsäkring efter just ditt företags förutsättningar och tar bland annat hänsyn till typ av verksamhet och företagets storlek.

Grunden i försäkringen är skyddet mot egendomsskador, som exempelvis skador orsakade av brand och läckage, men det kan också handla om inbrott och en krossad fönsterruta. Vi kan erbjuda försäkringsskydd för det mesta som kan hända ditt företag.

Vill du veta mer eller få en offert? Fyll i formuläret ovan så hör vi av oss!

  • Brand, läckage och inbrott
  • Stöld, rån och överfall
  • Avbrott i verksamheten
  • Skadeståndsskyldighet
  • Hyresbortfall

Mer om vår företagsförsäkring

Med vår yrkeskunskap kan vi hjälpa dig att gå igenom företagets behov och se till att din företagsförsäkring passar storleken och verksamheten. Skulle en skada inträffa hjälper vi dig och företaget att ta hand om problemen på ett tryggt och professionellt sätt.

SKADOR PÅ EGENDOM

Grunden i en företagsförsäkring är skyddet mot egendomsskador, som exempelvis olyckor orsakade av brand och läckage. Det kan också handla om inbrott eller en krossad fönsterruta.

ERSÄTTNING OM VERKSAMHETEN STANNAR

Skulle ditt företag utsättas för ett inbrott och bli av med viktiga maskiner som är avgörande för verksamheten har ni rätt till en avbrottsersättning under den tid som verksamheten inte kan bedrivas fullt ut. Vi kan ersätta företaget i upp till 12 månader.

VI BETALAR ERT SKADESTÅND

Det kan hända att företaget krävs på skadestånd. Kanske har en produkt orsakat skada eller kanske har en anställd råkat ställa till det hos en kund. Vi hjälper er i förhandlingarna och betalar eventuella skadestånd.

VI ERSÄTTER HYRESBORTFALL

Har ditt företag fastigheter där det finns verksamhet eller boende som betalar hyra? Vi ersätter er om företaget utsätts för en skada som innebär ett hyresbortfall.

RättSskydd – din hjälp om du hamnar i tvist

I din försäkring ingår något som kallas Rättsskydd. Den kan hjälpa till med ombudskostnader och rättegångskostnader om du hamnar i tvist med någon. För att rättsskyddsförsäkringen ska gälla måste du anlita en advokat eller jurist. Läs mer om rättskydd här.

SNABB VÅRD TILL DIG OCH DINA MEDARBETARE

Lång sjukfrånvaro kan skapa stora problem för ett företag. Därför kan du komplettera vår företagsförsäkring med en sjukvårdsförsäkring. Med den får du och dina medarbetare snabbt tillgång till privat vård utan långa kötider. Kontakta oss så berättar vi mer!

KOMPLETTERA DIN FÖRETAGSFÖRSÄKRING

Har ditt företag speciella maskiner eller apparater som inte täcks in av företagsskyddet är det bra att teckna en kompletterande försäkring. Vi hjälper dig gärna att skräddarsy den bästa lösningen för ditt företag.

Viktig information om försäkringen

Det är viktigt att du läser förköps­informationen. Spara gärna ned den så har du den alltid tillgänglig.

CYBERFÖRSÄKRING - Tillägget som hjälper dig vid en cyberattack

Cyberförsäkring

Snabb hjälp av experter vid cyberattacker och virus - även kostnaden för att återställa data ersätts. Med vår cyberförsäkring finns första hjälpen bara ett samtal bort!

DET DU FÖRSÄKRAR BIDRAR TILL ETT BÄTTRE LOKALSAMHÄLLE

Engagemang

Tack vare att du är kund så hjälper du oss att stötta flera olika lokala initiativ som tillsammans bidrar till ett bättre samhälle. Läs mer om de lokala initiativen här.