Tävla med oss - vi lottar ut Brandvarnare!

Tävlingen är
avslutad

I samband med brandvarnarens dag, 1 december, lottar vi ut brandvarnare. I december sker många bränder inomhus. De levande ljusen, den gnistrande granen, den stämningsskapande brasan - det som gör julmånaden så mysig är också det som snabbt kan skapa förödelse. Brandvarnaren ger dig en första varning vid brand och är kanske den viktigaste delen av brandskyddet. Den köper dig lite extra tid för att sätta dig själv och andra i säkerhet och för att larma.

Vi lottar nu ut optiska brandvarnare från Housgard!

  • Enkla att testa och underhålla
  • Batteri ingår
  • Testade och godkända enligt CE, EN14604
  • Fem års garanti.

Om vår hemförsäkring

I mer än 250 år har vi skapat trygghet genom försäkringar. Med vår hemförsäkring kan du få ersättning för skador som är orsakade av bland annat brand, läckage eller översvämning. Du kan också få ersättning vid inbrott hemma eller om du eller någon i familjen råkar ut för stöld eller överfall utanför bostaden. Försäkringen ger även ett ekonomiskt skydd för dig och hela familjen på semesterresan, till exempel om flyget är försenat.

Just nu har vi 20 procent rabatt på hemförsäkring första året, så passa på att räkna ut ditt pris! Fyll i dina uppgifter och få ett pris på några sekunder.

Tävlingen är avslutad