Dina Försäkringar -
Där du är, när du behöver det

Om oss

Dina Försäkringar finns över hela landet, och vi utgår fortfarande från samma självklara idé som för 250 år sedan - att hjälpa alla våra kunder där de är, när de behöver det.
Läs mer om oss

JUST NU: 20 PROCENT RABATT PÅ VÅR VILLAFÖRSÄKRING

Rabatt på villaförsäkring

Fram till den 21 juni får du som köper en villa eller en villahemförsäkring 20 procent på priset. Rabatten gäller under första året och du köper enkelt försäkringen här på dina.se eller genom att kontakta oss.
Se pris på din villaförsäkring

Smidig betalning månadsvis med autogiro

Betala med autogiro

Vill du betala din försäkring via autogiro? Med autogiro dras din betalning automatiskt från kontot varje månad. Både enkelt och smidigt!
Så gör du för att betala med autogiro

Nöjdast försäkringskunder finns hos Dina Försäkringar - i år igen!

Nöjda kunder

Tack till våra kunder som sagt sitt i årets SKI! Vi är otroligt stolta och glada över att ha de nöjdaste kunderna inom både privat- och företagsförsäkring – i år igen!
Mer om SKI-undersökningen

Anmäl en skada

Har du råkat ut för en skada så hjälper vi dig och du kan enkelt anmäla skadan här på webben via din dator, smartphone eller surfplatta. Behöver du prata med en av våra handläggare är du alltid välkommen att ringa oss. Du hittar kontaktuppgifter under "kontakta oss" i menyn.

Problem med myror, getingar eller andra skadedjur:
(Bor du i hyresrätt? Ta kontakt med din hyresvärd!)

Skadedjursangrepp - så här gör du

Anmäl akut skada utanför kontorstid:
0771-77 10 00

Anmäl skada från utlandet, kontakta SOS-International:
+46 770 16 02 02

Försäkra din Bil

Du som ägare måste ha minst en trafikförsäkring för att få köra med din bil. Hos oss kan du förutom detta grundskydd även köpa en halvförsäkring eller en hel­försäkring. Du kan också välja till om du vill ha extra försäkringsskydd för exempelvis viltskada. Är din bil helt ny kan det räcka att teckna en halvförsäkring eftersom du ofta har en vagnskadegaranti som täcker upp.
Räkna ut pris på din bilförsäkring