Försäkring för Volvo XC60 - ny som begagnad

  • Anpassa försäkringen efter dina behov
  • Enkelt att räkna ut pris
  • Rabatt på laddstople

RÄKNA UT PRISET PÅ FÖRSÄKRING för Volvo XC60

XC60 är en populär mellanstor SUV och självklart vill du ha det bästa försäkringsskyddet för din Volvo om olyckan skulle vara framme. Vår bilförsäkring ersätter skador på både dig och din bil.

För helt nya bilar följer normalt en vagnskadegaranti eller vagnskadeförsäkring med som gäller i tre år från köptillfället. Genom att teckna en halvförsäkring till din nya Volvo XC60 har du ett fullgott skydd så länge vagnskadegarantin gäller.

Om vagnskadegarantin gått ut är en helförsäkring det mest omfattande skyddet för din XC60. Bra saker med vår helförsäkring är att den betalar ersättning vid räddning dygnet runt, maskinskada upp till åtta år eller 12 000 mil och att självrisken endast är 2 000 kronor vid skadegörelse.

Rullar din Volvo på el kan du få ersättning för batteri och elektronik. Med vår bilförsäkring till din el- eller laddhybrid får du rabatt på laddningsstationer och elstolpar.

Fakta om XC60

XC60 lanserades 2009 och är en av Volvos bäst säljande bil. Åtta år senare fick modellen en ny design och finns idag som både mild- och laddhybrid. Både första och andra generationen XC60 är mycket eftertraktade bilar på begagnatmarknaden.

Mer att läsa