Vi försäkrar din nya eller begagnade Volvo V60

  • Anpassa försäkringen efter dina behov
  • Enkelt att räkna ut pris
  • Sveriges nöjdaste privatkunder enligt SKI

RÄKNA UT PRISET PÅ FÖRSÄKRING för Volvo V60

Volvo V60 är en populär kombi i mellanklassen och självklart vill du ha det bästa försäkringsskyddet för din Volvo om olyckan skulle vara framme. Vår bilförsäkring ersätter skador på både dig och bilen.

Om din Volvo är yngre än tre år finns normalt en vagnskadegaranti eller vagnskadeförsäkring till bilen. Då kan det räcka med att teckna en halvförsäkring för din V60 så har du ett fullgott försäkringsskydd så länge vagnskadegarantin gäller.

Har vagnskadegarantin gått ut kan det vara dags att skaffa en helförsäkring som är det mest omfattande skyddet till din V60. Bra saker med vår helförsäkring är att den betalar ersättning vid räddning dygnet runt, maskinskada upp till åtta år eller 12 000 mil och att självrisken endast är 2 000 kronor vid skadegörelse.

Kör din Volvo på el kan du få ersättning för batteri och elektronik. Med vår bilförsäkring till din el- eller laddhybrid får du rabatt på laddningsstationer och elstolpar.

Fakta om Volvo V60

Volvo V60 lanserades år 2010 och är en av Volvos mest sålda bilmodeller. Sedan år 2018 rullar den andra generationen V60 på vägarna. Den senaste modellen V60 Recharge är en laddhybrid.

Mer att läsa