Försäkring för Skoda - Trygghet för din pärla

 • Räddning dygnet runt
 • Skräddarsydda lösningar
 • Ersättning vid invändig skada i bilen

RÄKNA UT PRISET PÅ FÖRSÄKRING för din Skoda

Känn dig trygg på vägen med en bilförsäkring från oss. Om olyckan skulle vara framme får du ersättning för skador både på dig och din Skoda. I hel- och halvförsäkring ingår dessutom ett utökat skydd. Med det får du ersättning om till exempel rutan får ett stenskott eller bilnyckeln försvinner.

Du kan välja mellan helförsäkring, halvförsäkring och trafikförsäkring och en rad tilläggsförsäkringar för din Skoda. På så sätt skräddarsyr du försäkringsskyddet och ser till att du får exakt det du behöver.

Komplettera ditt skydd med:

 • Hyrbilsförsäkring
  Att reparera en krockad bil kan ta tid. Vi kan ersätta dig med 75 procent av dygnskostnaden för en hyrbil under den tid som din bil står på verkstad. Vill du inte ta ut en hyrbil ersätter vi dig med 100 kronor per dag.
 • Assistansförsäkring
  Ersätter självrisken för räddningsmomentet i halvförsäkringen vid räddningsskada, även vid brist på drivmedel. Ger rätt till hyrbil (75 procent av dygnskostnaden) i högst tre dagar om inte skadan kan åtgärdas på plats.
 • Självriskreducering vid djurkollision
  Med Djurkollisionsförsäkring får du ersättning för vagnskadesjälvrisken med max 6 000 kronor.

Kontakta oss om du vill veta mer eller skaffa en tilläggsförsäkring!

RÄKNA enkelt UT PRISET

Hos oss kan du enkelt räkna ut vad en försäkring för din Seat kostar, direkt här på webben. Fyll i dina uppgifter i det gröna fältet här ovan så får du inom kort veta priset. Och du, vi ringer inte upp dig bara för att du räknat ut ett pris.

Mer att läsa