Försäkring för Kia – skräddarsy din försäkring

 • Rabatt på laddningsstation
 • Ersättning om någon skada sker invändigt i bilen
 • Räddning dygnet runt

RÄKNA UT PRISET PÅ FÖRSÄKRING för din Kia

Du som är ägare till en Kia har all anledning att vara nöjd och självklart ska du ha en försäkring som passar dig och din bil. Vår bilförsäkring ersätter skador på både dig och din Kia. Dessutom får du som har vår hel- eller halvförsäkring ett utökat skydd som hjälper dig om du till exempel tappar bort bilnyckeln eller om någon plötslig eller oförutsedd skada sker invändigt i bilen.

Har du en el- eller laddhybrid? Då kan du få rabatt på installation av laddningsstation!
Läs mer om försäkring för elbil

Anpassa försäkringen efter dina behov

Du väljer enkelt en försäkring som passar dina behov som ägare till en Kia. Välj mellan helförsäkring, halvförsäkring och trafikförsäkring och en rad tilläggsförsäkringar:

 • Hyrbilsförsäkring
  Få möjlighet till ersättning på 75 procent av dygnskostnaden för en hyrbil under den tid din bil står på verkstad. Väljer du att inte ta ut en hyrbil ersätter vi dig med 150 kronor per dag.
 • Assistansförsäkring
  Ersätter självrisken för räddningsmomentet i halvförsäkringen vid räddningsskada, även brist på drivmedel. Ger rätt till hyrbil (75 procent av dygnskostnaden) i högst tre dagar om inte skadan kan åtgärdas på plats.
 • Självriskreducering vid djurkollision
  Ersätter självrisken för vagnskada eller max 6 000 kronor om du skulle råka ut för en viltolycka.

Du kan alltså skräddarsy ditt försäkringsskydd och få det exakt som du vill ha det för din Kia. Kontakta oss om du vill veta mer eller skaffa någon av tilläggsförsäkringarna.

Mer att läsa