Nu kan du vinna en övernattning med din pälskling

Ta chansen att vinna en övernattning tillsammans med din pälskling på idylliska Smögen. Ta med dig hunden till Smögens Hafvsbad och njut av vacker kustmiljö, utsökt mat och rogivande spa.

FÖR ATT DELTA I TÄVLINGEN

Ring in till oss på 0770-160 400 och begär en offert på hundförsäkring, uppge även att du vill delta i tävlingen. Din hund får inte vara över 8 år. Endast ett tävlingsbidrag per person, det vill säga att den som begär fler än en offert inte har större chans att vinna.

Våra ordinarie telefonöppettider är helgfri vardag 08.00 - 17.00.

Sista tävlingsdag är den 22 juni 2023.

Detta är en lokal tävling från Dina Försäkringar Väst, den gäller dig som är bosatt i Norra Halland, Dalsland, Värmland, Östra Skaraborg och delar av Västra Götaland - därför kan vi endast erbjuda tävlingen till bosatta inom det geografiska området.

Tävlingen är inte arrangerad av Smögens Hafvsbad.

I vinsten ingår

 • 1 övernattning för två personer och en hund på Smögens Hafsbad
 • Tvårätters middag inspirerad av havet och säsongen
 • Spa med varma pooler, bubblande bad och heta bastur
 • Hotellfrukost med havsutsikt

Vinnaren erhåller presentkort och kan sedan själv boka vinsten på egen hand.

Om Smögens Hafvsbad

Lämna stressen hemma, andas in den friska luften och känn dig hemma på Smögens Hafvsbad. Aktiviteter för alla, fantastisk mat och ett helhjärtat bemötande. Här finner du balans mellan aktivitet och vila i rogivande havsmiljö.

Läs mer om Smögens Hafvsbad här Länk till annan webbplats.

Regler och villkor för tävlingen

 1. De uppgifter du lämnar om dig själv i samband med tävlingsbidraget kommer att behandlas för att kunna administrera tävlingen. Om du önskar mer information kring behandlingen av dina personuppgifter ber vi dig att kontakta oss på adressen i punkten 2 nedan eller skicka ett mejl till dataskyddsombud@dina.se. Genom att delta i tävlingen samtycker du till personuppgiftsbehandling enligt ovan.
 2. Ansvarig för tävlingen är: Dina Försäkringar Väst, ömsesidigt, Krokslätts Fabriker 45, 431 37 Mölndal.
 3. För att delta i denna tävling måste du vara över 18 år och bo inom Dina Försäkringar Västs verksamhetsområde
 4. Endast ett tävlingsbidrag per hushåll godkänns.
 5. Det vinnande bidraget utses slumpmässigt. Beslut kan inte överklagas.
 6. Priserna i tävlingen är följande; Presentkort på på en natt på Smögens Hafvsbad för två personer och en hund, inklusive frukost, tvårätters middag samt spa.
 7. Tävlingen pågår till och med 22 juni 2023. Vinnaren kommer att bli informerad personligen via telefon senast den 30 juni 2023. Det är inte möjligt att byta ut vinsten mot kontanter eller mot annan egendom. Vinnaren ansvarar själv för att betala eventuell skatt som uppstår till följd av vinsten.
 8. Anställda på Dina Försäkringar samt maka/make och barn till sådan anställd får inte delta i tävlingen.
 9. Dina Försäkringar tar inte ansvar för eventuella tekniska svårigheter eller problem som kan påverka endera anmälan eller slutresultatet av denna tävling.

Ring in till oss på 0770-160 400 och begär en offert på djurförsäkring, uppge även att du vill delta i tävlingen. Din hund får inte vara över 8 år. Endast ett tävlingsbidrag per person, det vill säga att den som begär fler än en offert inte har större chans att vinna.

Våra ordinarie telefonöppettider är helgfri vardag 08.00 - 17.00.

Sista tävlingsdag är den 22 juni 2023.