Nu kan du vinna en weekend med din pälskling

Ta chansen att vinna en weekend tillsammans med din pälskling, vid strandkanten av Kattegatt. Ta med dig hunden till Varbergs Kusthotell och njut av en avkopplande helg tillsammans i en 200 år gammal kurort med närheten till havet.

FÖR ATT DELTA I TÄVLINGEN

Ring in till oss på 0770 - 160 300 och begär en offert på hundförsäkring, uppge även att du vill delta i tävlingen. Endast ett tävlingsbidrag per person, det vill säga att den som begär fler än en offert inte har större chans att vinna.

Våra ordinarie telefonöppettider är helgfri vardag 08.00 - 17.00.

Sista tävlingsdag är 22 juni 2023.

Detta är en lokal tävling från Dina Försäkringar Syd, den gäller dig som är bosatt i Kalmar län, Blekinge, Kronobergs län, Hallands län eller Skåne – därför kan vi endast erbjuda tävlingen till bosatta inom det geografiska området.

Tävlingen är inte arrangerad av Varbergs Kusthotell.

I vinsten ingår

 • Två nätter för två personer och en hund på Varbergs Kusthotell
 • Frukost båda dagarna
 • Tryfflar och en flaska mousserande på rummet vid ankomst
 • Spa hela vistelsen
 • Kvällens varmrätt första kvällen
 • 3-rätters supé andra kvällen

Vinnaren erhåller presentkort och kan sedan själv boka vinsten på egen hand, allt till ett värde av 8 300 kr.

Om Varbergs Kusthotell

Här är havet alltid närvarande. I vårt Thalasso-spa med havsvatten såväl som i restaurangen med närlagad mat från hav och inland. Här kan du hämta energi och styrka genom träningspass eller njuta av välgörande stunder i vårt Thalasso-spa. Här finns gott om saltstänkta upplevelser, bara 52 steg från havet.

Läs mer om Varbergs Kusthotell här Länk till annan webbplats.

Regler och villkor för tävlingen

 1. De uppgifter du lämnar om dig själv i samband med tävlingsbidraget kommer att behandlas för att kunna administrera tävlingen. Om du önskar mer information kring behandlingen av dina personuppgifter ber vi dig att kontakta oss på adressen i punkten 2 nedan eller skicka ett mejl till dataskyddsombud@dina.se. Genom att delta i tävlingen samtycker du till personuppgiftsbehandling enligt ovan.
 2. Ansvarig för tävlingen är: Dina Försäkringar Syd, Svensknabbevägen 15, 39351, Kalmar.
 3. För att delta i denna tävling måste du vara över 18 år och bo inom det geografiska området Kalmar län, Blekinge, Kronobergs län, Hallands län eller Skåne.
 4. Hunden som ni önskar offert på får vara max 8 år gammal.
 5. Endast ett tävlingsbidrag per hushåll godkänns.
 6. Det vinnande bidraget utses slumpmässigt. Beslut kan inte överklagas.
 7. Priserna i tävlingen är följande; Presentkort på två nätter på Varbergs Kusthotell för två personer och en hund, inklusive frukost båda dagarna, tryfflar och en flaska mousserande på rummet vid ankomst, spa hela vistelsen, kvällens varmrätt första kvällen, 3-rätters supé andra kvällen, till ett värde av 8 300 kr.
 8. Tävlingen pågår till och med 22 juni 2023. Vinnaren kommer att bli informerad personligen via telefon senast den 30 juni 2023. Det är inte möjligt att byta ut vinsten mot kontanter eller mot annan egendom. Vinnaren ansvarar själv för att betala eventuell skatt som uppstår till följd av vinsten.
 9. Anställda på Dina Försäkringar samt maka/make och barn till sådan anställd får inte delta i tävlingen.
 10. Dina Försäkringar tar inte ansvar för eventuella tekniska svårigheter eller problem som kan påverka endera anmälan eller slutresultatet av denna tävling.

Ring in till oss på 0770 - 160 300 och begär en offert på djurförsäkring, uppge även att du vill delta i tävlingen. Endast ett tävlingsbidrag per person, det vill säga att den som begär fler än en offert inte har större chans att vinna.

Våra ordinarie telefonöppettider är helgfri vardag 08.00 - 17.00.

Sista tävlingsdag är 22 juni 2023.