Jämför pris på veterinärvård hos vetpris

Dina Försäkringar samarbetar med tjänsten Vetpris Länk till annan webbplats. för att erbjuda dig som djurägare möjlighet att enklare hitta veterinärer och kunna jämföra priser på djursjukvård. Skaffar du ett konto hos Vetpris kan du bland annat spara uppgifter om ditt djur och era veterinärbesök.

Under fler års tid har priset för djursjukvård ökat och det är många gånger svårt att få en uppfattning om vad en behandling kommer att kosta. Vetpris vision är att uppnå transparens inom djurvård och minska antalet konflikter mellan djurvårdspersonal, djurägare och uppfödare. Därför erbjuder Vetpris en tjänst där du kan hitta och jämföra pris på veterinärvård, hitta öppettider och rätt klinik för dina behov.

Så här fungerar det

  1. Besök www.vetpris.se Länk till annan webbplats..
  2. Klicka på Hitta vård för ditt djur.
  3. Du kan söka på, och leta bland, olika diagnoser med eller utan ett Vetpris-konto för att se vem i närheten som kan hjälpa till och för att få en ungefärlig kostnad. Skaffar du Vetpris-konto får du en rad fördelar som till exempel att du kan spara uppgifter om ditt djur och de veterinärbesök du gör.
  4. Ta kontakt med den vårdgivare som passar dig bäst.

Fördelar med vetpris

Genom att du kan jämföra pris på olika behandlingar kan du i vissa fall välja den vårdgivare som har bäst pris. På så sätt minskar du kostnaden både för oss och för dig, och den självrisk du betalar i din hundförsäkring, kattförsäkring eller hästförsäkring blir lägre. På sikt kan ett mer prismedvetet handlande också göra att vi kan hålla nere kostnaderna för djurförsäkring. Behöver ditt djur akut vård ska du förstås uppsöka närmaste veterinär så fort som möjligt.

Till Vetpris Länk till annan webbplats.

Mer att läsa