Dina Försäkringar erbjuder hästägare veterinärbesök via videosamtal

Den 1 februari lanserade samarbetspartnern FirstVet möjligheten för hästägare att träffa och få rådgivning av veterinär via videosamtal. Det innebär att alla som har sina hästar försäkrade hos Dina Försäkringar nu kan få veterinärhjälp utan att behöva åka hemifrån.

I samarbete med FirstVet erbjuder Dina Försäkringar alla som har hund-, katt- eller hästförsäkring tre fria videomöten per år med veterinär. På så sätt kan man snabbt få hjälp och råd utan att behöva åka iväg till ett djursjukhus. Det enda som behövs är en mobil, surfplatta eller dator med webbkamera.

– Det här är ett exempel på när teknik och djurägarebehov förenas på ett fantastiskt sätt, säger Anna Möree, produktspecialist Djur på Dina Försäkring AB. Hur många gånger har man inte som djurägare funderat på om man måste ta sig till djursjukhus eller inte när ens djur är hängigt. Nu kan man snabbt få hjälp av en expert och antingen lösa problemet via mobilen direkt eller få råd om nästa steg. Att vi på Dina Försäkringar kan erbjuda alla våra kunder med djurförsäkring denna tjänst känns väldigt bra.

Mer information om Dina Försäkringars djurförsäkringar och samarbetet med FirstVet finns här.

För mer information kontakta:
Anna Möree, produktspecialist djur, Dina Försäkring AB.
Telefon: 0431-285 92
E-post: anna.moree@dina.se