Besök veterinären i hemmets trygga vrå

Mervärde för dig som har din hundförsäkring, kattförsäkring och/eller hästförsäkring hos oss! Genom ett samarbete med FirstVet kan vi erbjuda dig videomöte med veterinär. Lägg till ditt djur redan idag så är du redo om olyckan skulle vara framme.

Mår inte din hund, katt eller häst bra? Är du osäker på om den behöver behandling på klinik? Då ska du besöka FirstVets videoveterinär. Länk till annan webbplats. Där kan du få råd och behandling direkt eller remiss till din lokala veterinär, så skapa ett konto och boka ett besök. Vi betalar hela kostnaden för fritt antal besök så länge din hund, katt eller häst har en ersättningsbar skada.

Så här fungerar det

  1. Du behöver antingen en mobil, en surfplatta eller en dator med webbkamera och högtalare. Logga in på FirstVet:s app eller hemsida, FirstVet.com Länk till annan webbplats..
  2. Du bokar ett besök hos veterinären via video, gärna med FirstVet:s app som du kan ladda ner. Lägg till ditt djur och ange Dina Försäkringar som försäkringsbolag. Du fyller bara i ditt försäkringsnummer.
  3. Boka ett videosamtal med en veterinär. Beskriv först ditt ärende och välj sedan en tid som passar dig.
  4. Vi betalar hela kostnaden för sådana diagnoser som din försäkring ersätter.

Fördelar med FirstVet

  • Få råd eller behandlingsförslag direkt. Ofta får du en bokad tid inom en timme.
  • Remiss till specialist om det behövs. Bedömer veterinären att ditt djur behöver vård på klinik får du remiss till en veterinär nära dig.
  • Ditt djur blir mindre stressat.
  • Billigare för dig. Kan du undvika veterinärbesök så blir kostnaden förstås mycket lägre. I vissa fall kan veterinären skriva ut medicin på recept.
  • Tillgång till journalanteckningar.
  • Få råd eller behandlingsförslag direkt. Ofta får du en bokad tid inom en timme.

Öppettider och kontakt

FirstVet har öppet klockan 7:00 - 24:00 alla dagar i veckan, året om.

Läs mer och boka besök hos FirstVet Länk till annan webbplats.

Har du frågor eller behöver hjälp? Ring FirstVet på 010-206 70 66, öppet vardagar 9:00-17:00.