De nöjdaste djurförsäkringskunderna finns hos Dina Försäkringar!

– Vi är så glada, stolta och tacksamma över att kunderna rankar oss så högt i Svenskt Kvalitetsindex mätning av hur nöjda kunder är med sitt djurförsäkringsbolag. Djurförsäkring är en hårt konkurrensutsatt marknad med flera specialiserade bolag och att vi då lyckas bäst med att leverera det kunderna efterfrågar känns fantastiskt, säger Anita M Larsson, Produktansvarig Djur på Dina Försäkring AB.

Dina Försäkringar hamnar högst upp på prispallen när Svenskt Kvalitetsindex för första gången mäter hur nöjda kunder är med sitt djurförsäkringsbolag. Dina Försäkringar får högst betyg av alla bolag både bland hundägare och kattägare. De områden som särskilt utmärker sig är prisvärdhet, produktkvalitet och kundnöjdhet.

– Vi har lagt mycket energi på att ha prisvärda och bra produkter och att nu få kundernas kvitto på att vi är på rätt väg känns fantastiskt kul! För oss är det också viktigt att du som kund känner att den du pratar med förstår din situation och är kunnig. Eftersom de flesta som jobbar med djurförsäkring hos oss har en aktiv vardag med djur så möts du alltid av någon som lätt kan sätta sig in i och förstå din situation, säger Anita M Larsson.

Branschens snittbetyg är 74,0 och Dina Försäkringar landar på betyget 79,0.

För mer information kontakta:

Tomas Roos, kommunikations- och webbchef på Dina Försäkring AB.
Telefon: 08-518 037 79
E-post: tomas.roos@dina.se