Möt oss på lantbruksmässorna Borgeby och Brunnby

Foto: HIR Skåne

Efter två år med mycket begränsade möjligheter att kunna delta på mässor är vi glada att äntligen kunna få träffa kunder och andra lantbruksintresserade på riktigt igen. I år är vi som vanligt med på Borgeby Fältdagar och Brunnby Lantbrukardagar.

Den 29-30 juni finns vi på Borgeby Fältdagar strax utanför Lund. Borgeby är en lantbruksmässa i fält och en mötesplats för alla som har lantbruk som främsta intresse och sysselsättning. Flera av våra engagerade försäkringsrådgivare kommer att finnas på plats och träffa kunder, informera nyfikna om våra försäkringar och lära sig mer om det senaste inom lantbruksnäringen

Den 6-7 juli är vi på Brunnby Lantbrukardagar utanför Västerås. Brunnby är Mellansveriges största mötesplats för professionella lantbrukare. Årets lantbruksmässa bjuder på massor av utställare, seminarier, maskin- och demoodlingar samt markvårdscentrum. Här kan du träffa flera av våra duktiga lantbrukssäljare som kan svara på allt om våra försäkringar för lantbruk, skog och hästgårdar.

Hoppas vi ses!