Du använder Internet Explorer som webbläsare och därför fungerar inte allt på dina.se som det ska.
Vi rekommenderar därför att du använder en annan webbläsare. Här hittar du några förslag

Räkna ut priset
Anmäl skada

HEJ! RÄKNA UT PRISET PÅ DIN FÖRSÄKRING

Dina Försäkringar har de nöjdaste kunderna - igen!

Den årliga undersökningen från Svenskt Kvalitetsindex visar att de nöjdaste kunderna inom sakförsäkring och företagsförsäkring finns hos oss på Dina Försäkringar. Det är vi väldigt glada och stolta över!

Varje år genomför undersökningsföretaget Svenskt Kvalitetsindex en undersökning bland försäkringsbolagens kunder. De mäter hur nöjda privatkunder är med sitt försäkringsbolag totalt, hur nöjda de är med det bolag där de har sin djurförsäkring och fordonsförsäkring samt hur nöjda företagskunder är med sitt försäkringsbolag där de har sin företagsförsäkring. De tillfrågade får svara på frågor om till exempel servicegrad, prisvärdhet, produktkvalitet och hur nöjda de är totalt. Allt sammanställs och ger ett index på hur nöjda kunderna är.

vinnare inom Sakförsäkring för privat och företag är Dina Försäkringar

Dina Försäkringar vinner i år kategorin Sakförsäkring Privat och får 75,8 poäng av totalt 100. Det är andra året i rad som vi är på förstaplatsen. Inom Sakförsäkring Företag är vi också i topp på en delad förstaplats med 72,6 poäng jämfört med branschens snitt på 68,8 poäng. Under alla de år vi varit med i undersökningen har vi flera gånger toppat listan eller varit god tvåa i klasserna Sakförsäkring Privat, Sakförsäkring Företag, nöjdaste fordonsförsäkringskunder och nöjdaste djurförsäkringskunder. 2017 och 2018 vann vi kategorin fordonsförsäkring, 2020 vann vi kategorin djurförsäkring och 2016 och 2017 vann vi kategorin för företagsförsäkring.

Om undersökningen

Svenskt Kvalitetsindex genomför intervjuer med kunderna via telefon under perioden september-oktober 2021. De som tillfrågas är personer i åldern 18–79 år som är bosatta i Sverige samt företag i Sverige med minst en anställd.

Läs hela undersökningen Länk till annan webbplats.