Vi som jobbar med djuren

Vill du ha hjälp att få en djurförsäkring som passar just dina och ditt djurs behov? Kanske är du uppfödare? Fyll då i formuläret längst ned på den här sidan eller ta kontakt direkt med någon av våra specialister på häst-, hund- och kattförsäkring. Som du ser har de inte bara djur som arbete, de lever med dem också.

Lisbeth med Doris

Lisbeth bor på småländska höglandet där hon driver en mindre hästgård med travhästar, avel och tävling i liten skala. Hon är uppvuxen på lantgård med både hästar och kor. Bästa vännen är schäfern Mango, som hon gärna tillbringar tid i naturen med. Lisbeth säljer försäkringar för häst, hund och katt och har direktnummer 072-092 95 07.


Anki med Capone och Charlie

Anki säljer försäkringar för häst, hund och katt. Intresset för djuren har funnits med sedan barnsben, första hunden var en tax hon fick som tioåring. Anki har ridit hela sitt liv. Hon tränar fortfarande dressyr och har tidigare även tävlat på lägre nivå. Engagemanget inom ridsporten och föreningslivet hemma i Växjö är stort. Du når Anki på direktnummer 070-247 35 86.

Elin och Sally

Elin säljer försäkringar för häst, hund och katt och bor på landet i södra Halland med sin sambo och två barn. Hemma hos Elin finns också två hästar och hunden Sally. Djurintresset har alltid funnits där och förutom att umgås med familjen ägnas fritiden åt att träna med Sally på brukshundsklubben eller ta en ridtur i vår härliga natur. Du når Elin på 0770-160 300.

Ingela, Ängla och Daisy

Ingela finns i Värmland. Hon är en verklig mångsysslare på djursidan, har fött upp hästar, hundar, katter och kaniner. På gården finns idag bland annat en godkänd dölehingst. Ingela säljer djurförsäkringar och har direktnummer 0533-68 43 01.


Text

kontakta mig om djurförsäkring