Vi som jobbar med djuren

Vill du ha hjälp att få en djurförsäkring som passar just dina och ditt djurs behov? Kanske är du uppfödare? Fyll då i formuläret längst ned på den här sidan eller ta kontakt direkt med någon av våra specialister på häst-, hund- och kattförsäkring. Som du ser har de inte bara djur som arbete, de lever med dem också.

Lisbeth med Doris

Lisbeth bor på småländska höglandet där hon driver en mindre hästgård med travhästar, avel och tävling i liten skala. Hon är uppvuxen på lantgård med både hästar och kor. Bästa vännen är schäfern Mango, som hon gärna tillbringar tid i naturen med. Lisbeth säljer försäkringar för häst, hund och katt och har direktnummer 072-092 95 07.


Anki med Capone och Charlie

Anki säljer försäkringar för häst, hund och katt. Intresset för djuren har funnits med sedan barnsben, första hunden var en tax hon fick som tioåring. Anki har ridit hela sitt liv. Hon tränar fortfarande dressyr och har tidigare även tävlat på lägre nivå. Engagemanget inom ridsporten och föreningslivet hemma i Växjö är stort. Du når Anki på direktnummer 070-247 35 86.

Elin och Sally

Elin säljer försäkringar för häst, hund och katt och bor på landet i södra Halland med sin sambo och två barn. Hemma hos Elin finns också två hästar och hunden Sally. Djurintresset har alltid funnits där och förutom att umgås med familjen ägnas fritiden åt att träna med Sally på brukshundsklubben eller ta en ridtur i vår härliga natur. Du når Elin på 0770‑160 300.

Michaela

Michaela föder upp broholmer, jämthund och papillon, hemma på gården utanför Sollefteå finns också får, höns, ankor och biodling i mindre skala. Fritiden ägnas till stor del ute i skog och mark eller på tävlingar tillsammans med hundarna. Michaela har tidigare arbetat på veterinärklinik och har alltid haft ett stort brinnande intresse för djur. Du når Michaela på telefonnummer 0620-77 37 52.

Lina med Idun och Mary

Lina är utbildad hippolog och bor strax utanför Järvsö med sambo, barn och fyra hundar. På fritiden jagar och tränar hon mycket med sina jämthundar och engelsk setter. Välkommen att höra av dig till henne, hon hjälper dig gärna med hund-, häst- och kattförsäkringar. Du når Lina på telefonnummer 0278‑51 19 06.

Malin

Malin bor i Bollnäs med sambo, barn, hundar och katt. Tidigare drev hon zoofackhandel och Malin är utbildad i foderlära och diplomerad hundfrisör. Tillsammans med sin familj har hon en liten kennel med uppfödning av jakthundsrasen drever och är aktiv inom jaktprov, viltspår och utställning. Malin hjälper dig gärna att hitta rätt försäkring för din häst, hund och katt.
Du når Malin på telefonnummer 0278 - 51 17 79.

Malin

Malin har levt och jobbat med hästar större delen av sitt liv. Tillsammans med familjen driver hon en hästgård i Västsverige med avel, träning och utbildning av islandshästar. Hon är väldigt aktiv inom islandshästsporten och dömer tävlingar på internationell nivå. På gården bor också fyra vallhundar, två katter och lite höns. Malin hjälper dig gärna hitta rätt försäkring till din häst, hund eller katt, du når henne på 0322-28 50 26.Text

kontakta mig om djurförsäkring