Välj försäkring

Svenska Bandyförbundet

Fotograf: Tobias Sterner

Är du aktiv i en förening som ingår i Svenska bandyförbundet? Då har du automatiskt en olycksfallsförsäkring hos oss. Om du skulle råka ut för en olycka när du till exempel tränar eller deltar i en match ger försäkringen dig ett grundskydd. Läs mer om vad som ingår längre ner på den här sidan!

Anmäl skada

Har du skadat dig? Gör en skadeanmälan till oss direkt här på webben.

Vill du anmäla en skada kopplad till någon av våra andra försäkringar? Då gör du det här.

Kontakta oss

Undrar du något om idrottsförsäkringen och hur den gäller? Då når du oss helgfri vardag kl 8‑16 på telefonnummer 0770‑16 07 50 eller via mail till bandyforbundetsupport@dina.se

Mer om vår idrottsförsäkring

Skulle du råka ut för en olycka i samband med till exempel träning eller match så kan du få ersättning från försäkringen.

Försäkringen gäller när du deltar i samt reser till och från träning, tävling, match eller annan aktivitet som din förening anordnar. Du kan bland annat få ersättning om du behöver söka akut vård, får en fraktur eller skulle få en bestående skada.

Genom idrottsförsäkringen har du ett grundskydd om oturen skulle vara framme.

Viktig information om försäkringen

Det är viktigt att du läser försäkringsbeskedet så att du vet vad som ingår i din försäkring.

Tabell som beskriver vad som ingår i
Om du behöver behandling av tandläkare ersätter vi kostnader för besöken och nödvändiga resor. Högsta ersättning är 50 000 kronor.
Skulle dina idrottskläder, hjälm, glasögon, kläder eller handikapphjälpmedel skadas vid ett olycksfall så ersätter vi dem med upp till 3 000 kronor. En förutsättning är att skadan krävt läkarbehandling.
Drabbas du av en skada som kräver akut vård får du ersättning på 500 kronor.
Om du drabbas av en fraktur ger försäkringen en ersättning på 500 kronor.
Om du drabbas av en krisreaktion efter en olycksfallsskada ersätter vi kostnaden för kristerapi med upp till tio behandlingstillfällen.
Om du får en bestående skada efter ett olycksfall kan du få ersättning från försäkringen. Hur mycket du får beror på hur stor funktionsnedsättningen är och beräknas i procent av försäkringsbeloppet, som är 300 000 kronor. En skada som ger 1-4 % funktionsnedsättning ersätts med 3 000 kronor. 5-74 % funktionsnedsättning ersätts med motsvarande procent av försäkringsbeloppet. 75-100 % funktionsnedsättning ersätts med 600 000 kronor.
Om du avlider på grund av olycksfall eller akut sjukdom betalar vi 50 000 kronor i ersättning till dödsboet.

För att få ett mer omfattande skydd som gäller dygnet runt kan du komplettera med en sjuk- och olycksfallsförsäkring, olycksfallsförsäkring eller barn- och ungdomsförsäkring. Teckna personförsäkring innan 31 juli så får du 20 procent rabatt hela första året!

Bra försäkringar till bra priser

För dig som är medlem i Svenska bandyförbundet erbjuder vi extra bra priser på våra försäkringar till ditt hem och dina fordon. Testa att räkna ut ditt pris här, snabbt och enkelt:

Fordonsförsäkringar

Fordonsförsäkringar

Bil, moped eller kanske en husvagn? Här hittar du våra fordonsförsäkringar.
Fordonsförsäkringar

Hemförsäkringar

Hemförsäkringar

En hemförsäkring ger trygghet både i och utanför hemmet, oavsett hur du bor.
Hemförsäkringar

Djurförsäkringar

Familjens pälsklingar behöver förstås också en bra försäkring! Läs mer om hund- och kattförsäkring.
Djurförsäkringar

Mer att läsa