Nöjdaste sakförsäkringskunderna tre år i rad hos Dina Försäkringar!

– Vi är otroligt glada och hedrade över att ännu en gång få så fina placeringar i Svenskt Kvalitetsindex undersökning! Priserna är en bekräftelse på att våra kunder uppskattar det arbete vi gör för dem och att vår strävan att vara personliga och nära är ett vinnande koncept. Vi är väldigt tacksamma för förtroendet kunderna ger oss, säger Gunilla Svensson, vd på Dina Försäkring AB.

Dina Försäkringar tar hem förstaplatsen inom Sakförsäkring Privat och Sakförsäkring Företag när kunderna får säga sitt i den årliga undersökningen om kundnöjdhet inom sakförsäkring från Svenskt Kvalitetsindex. Det är tredje året i rad som Dina Försäkringar vinner privatkategorin och andra året i rad som man vinner företagskategorin.

– Vår ambition är att ge kunderna en bra upplevelse utan krångel och med förståelse för varje kunds unika situation, både när försäkringen tecknas och när oturen är framme. De fina betyg vi får år efter år tyder på att vi lyckas leverera det här till våra kunder och det känns helt fantastiskt! Det stärker oss i vår strävan att vara nära kunderna och på så sätt fortsätta vara ett tydligt alternativ till storbolagen, säger Gunilla Svensson.

Under de år Dina Försäkringar varit med i undersökningen har bolaget flera gånger varit på förstaplats eller placerat sig på pallplats i de olika kategorierna.

För mer information kontakta:
Tomas Roos, chef Kommunikation & webb, Dina Försäkring AB
Telefon: 08-518 037 79
E-post: tomas.roos@dina.se