Dina Försäkringar och evoli i nytt samarbete

Dina Försäkringar blir ny försäkringsgivare för evoli AB. Försäkringsförmedlaren evoli distribuerar försäkringslösningar under eget varumärke inom bland annat motor-, hem- och produktförsäkringar.

– Vi har fört en väldigt positiv dialog med evoli sedan en tid tillbaka. Vi känner många av medarbetarna sedan tidigare och vet vilket driv och vilken kompetens de besitter. Därför ska det bli oerhört roligt att få jobba tillsammans med evoli framöver, säger Johan Nordlöf chef Grupp & Partner på Dina Försäkring AB.

– Självklart ska evoli fortsätta arbeta enligt sin affärsmodell och vårt mål är att hitta och utveckla synergier för båda parter längs vägen, fortsätter Johan Nordlöf. Tack vare samarbetet får vi nu möjligheten att utvecklas ytterligare inom MGA-marknaden och som riskbärare. För oss är det viktigt att få göra det tillsammans med en partner som delar våra värderingar om långsiktighet och omsorg om kunderna.

— Vi lät flera försäkringsbolag lämna offerter men Dina Försäkringar var den part som på bästa sätt förstod de utmaningar som evoli har i en gammal bransch vilket gjorde Dina Försäkringar till det självklara valet, säger Patrik Lundholm vd på evoli AB.

För mer information kontakta:
Johan Nordlöf, chef Grupp & Partner, Dina Försäkring AB
070-866 87 22
johan.nordlof@dina.se

Patrik Lundholm, vd, evoli AB
070-781 67 82
patrik@evoli.se