De nöjdaste Sakförsäkringskunderna finns hos Dina Försäkringar!

– Vi är oerhört glada och stolta över att få en hedrande förstaplats i Svenskt Kvalitetsindex undersökning! Det är väldigt kul att det arbete vi lägger ner uppskattas av våra kunder och det bekräftar att vår strävan efter att göra försäkring enkelt och att våga vara personliga är rätt väg att gå, säger Gunilla Svensson, vd på Dina Försäkring AB.

Dina Försäkringar tar hem förstaplatsen inom Sakförsäkring Privat när kunderna får säga sitt i den årliga undersökningen om kundnöjdhet inom sakförsäkring från Svenskt Kvalitetsindex. Även inom kategorin Fordonsförsäkring Privat visar bolaget framfötterna med en hedrande andraplats.

– Försäkring upplevs ofta som krångligt och byråkratiskt men vi arbetar dagligen med att få bort den känslan från både oss och branschen som helhet. Att få kundernas förtroende och en topplacering känns därför helt fantastiskt och stärker oss i vår strävan efter att vara ett kraftfullt alternativ till storbolagen, säger Gunilla Svensson.

Under de år Dina Försäkringar varit med i undersökningen har bolaget flera gånger toppat listan eller placerat sig på pallplats i de olika kategorierna.

För mer information kontakta:

Tomas Roos, kommunikations- och webbchef på Dina Försäkring AB.
Telefon: 08-518 037 79
E-post: tomas.roos@dina.se