Dina Försäkringar inleder samarbete med Kivra

Dina Försäkringar inleder ett samarbete med Kivra som innebär att kunder erbjuds möjligheten att få post i en säker och hållbar digital brevlåda.

Kivra är Sveriges främsta digitala brevlåda. Nära 1000 företag och myndigheter skickar idag sin post digitalt till över en miljon användare. Dina Försäkringar ansluter sig till den digitala brevlådan Kivra via CGI:s tjänster för smart dokumenthantering, vilket innebär att de på ett enkelt sätt kan ställa om till säker och hållbar digital post.

- Det här är ett viktigt samarbete för oss eftersom vi ser Kivra som en möjlighet att förbättra och säkra kunddialogen och minska vår klimatpåverkan. Många av våra kunder använder redan Kivra och vi arbetar hela tiden för att förenkla och tillgodose kundernas önskemål och behov om hur och var de vill möta oss, säger Maria Gräsgårds Chef Systemadministration på Dina Försäkringar.

- Det är med stor glädje vi välkomnar Dina Försäkringar och därmed ansluter ytterligare ett försäkringsbolag till Kivra. Extra glädjande är deras tydliga ambition att öka digitaliseringsgraden och aktivt kommunicera möjligheten att få sin post digitalt, säger Stefan Krook, VD Kivra.


För mer information, kontakta gärna:
Stefan Krook, VD Kivra, stefan.krook@kivra.com, 070 111 12 13
Maria Gräsgårds Chef Systemadministration Dina Försäkringar,

maria.grasgards@dina.se, 08-518 037 77

Om Kivra

Kivra är en tjänst för privatpersoner och företag som vill ta emot sin viktiga post i en säker digital brevlåda. Över en miljon personer i Sverige använder redan Kivra och antalet företag och myndigheter som ställer om till digital post växer nu snabbt. Namnet Kivra är ett anagram på arkiv (kastar du om bokstäverna i Kivra kan du bilda ordet arkiv), i takt med att fler avsändare ansluter sig kommer du automatiskt att kunna ta emot, hantera och arkivera mer och mer av din post i Kivra.

Kivra ägs av 41an Invest (Karl-Johan Persson och Stefan Krook), FAM (Wallenbergstiftelserna), styrelse och personal.