Vinn en spaweekend med din pälskling

Nu har du chansen att vinna en spa-weekend tillsammans med din pälskling. Ta med dig hunden till Orbaden Spa & Resort, få privat träning av hundpsykologen och hundinstruktören Vera Nyström och njut av en avkopplande helg tillsammans.

FÖR ATT DELTA I TÄVLINGEN

Ring in till oss på 0770 - 160 600 och begär en offert på djurförsäkring, uppge även att du vill delta i tävlingen. Endast ett tävlingsbidrag per person, det vill säga att den som begär fler än en offert inte har större chans att vinna.

Våra ordinarie telefonöppettider är helgfri vardag 08.00 - 17.00.

Sista tävlingsdag är 31/5 2022.

Detta är en lokal tävling från Dina Försäkringar Mitt, den gäller dig som är bosatt i Gävleborg, Dalarna, Västmanland, Uppsala, Södermanland och Stockholms län – därför kan vi endast erbjuda tävlingen till bosatta inom det geografiska området.

I vinsten ingår

  • Övernattning för 2 personer och hund i svit (fredag-söndag)
  • Frukostbuffé och trerättersmiddag för 2 personer
  • Entré till Orbaden spa
  • Entré till hundparken Vovven & Jag, samt en timme privat hundträning med individuell träningsplan eller en timme med hundpsykolog med individuell utredning

Vinnaren erhåller presentkort och kan sedan själv boka vinsterna på egen hand.

Om Orbaden Spa & Resort
Orbaden Spa & Resort har ett fantastiskt läge i Hälsinglands hjärta omgivet av berg, vacker skog och den trollska älven. Här finner du snabbt ro i hotellets härliga spa och njuter av förstklassig mat i restaurangen.

Läs mer om Orbaden Spa & Resort här Länk till annan webbplats.

Om Vovven & Jag
Vovven & Jag är en hundpark bara några minuter från Orbaden Spa & Resort där man kan träna, leka, umgås med sin hund. Parken drivs av Vera Nyström som är certifierad Hundpsykolog och Hundinstruktör.

Läs mer om Vovven & Jag här Länk till annan webbplats.

Regler och villkor för tävlingen

1. De uppgifter du lämnar om dig själv i samband med tävlingsbidraget kommer att behandlas för att kunna administrera tävlingen. Om du önskar mer information kring behandlingen av dina personuppgifter ber vi dig att kontakta oss på adressen i punkten 2 nedan eller skicka ett mejl till dataskyddsombud@dina.se. Genom att delta i tävlingen samtycker du till personuppgiftsbehandling enligt ovan.

2. Ansvarig för tävlingen är:
Dina Försäkringar Mitt, ömsesidigt, Box 303, 821 24 Bollnäs.

3. För att delta i denna tävling måste du vara över 18 år och bo inom det geografiska området Gävleborg, Dalarna, Västmanland, Uppsala, Södermanland och Stockholms län.

4. Endast ett tävlingsbidrag per hushåll godkänns.

5. Det vinnande bidraget utses slumpmässigt. Beslut kan inte överklagas.

6. Priserna i tävlingen är följande; Presentkort på övernattning på Orbaden Spa & Resort för två personer och hund i svit, inklusive frukost och trerättersmiddag, värde 7600 kr. Presentkort på Vovven & Jag, värde 1025 kr.

7. Tävlingen pågår till och med 31/5. Vinnaren kommer att bli informerad personligen via telefon den 1/6. Det är inte möjligt att byta ut vinsten mot kontanter eller mot annan egendom. Vinnaren ansvarar själv för att betala eventuell skatt som uppstår till följd av vinsten.

8. Anställda på Dina Försäkringar samt maka/make och barn till sådan anställd får inte delta i tävlingen.

9. Dina Försäkringar tar inte ansvar för eventuella tekniska svårigheter eller problem som kan påverka endera anmälan eller slutresultatet av denna tävling.