Försäkringar för hem och bygd

Vi på Dina Försäkringar är stolta över vårt samarbete med Landshypotek Bank och vi har mycket gemensamt. Vi har en lång historia, rötter i landsbygden, lantbruk och den gröna näringen, och vi är lokalt förankrade. För oss på Dina Försäkringar är det viktigt att du ska kunna ha en lugn och trygg vardag utan att behöva tänka på vad som händer om oturen är framme. Därför hjälper vi dig att få det försäkringsskydd du behöver.

Erbjudande till dig som kund hos Landshypotek

Som kund hos Landshypotek Bank får du 20 % rabatthemförsäkring för ditt boende första året och köper du en gårdsförsäkring ingår gårdslösöret utan kostnad. Så kontakta oss och våra duktiga försäkringsrådgivare redan idag för att få hjälp med en försäkring som passar dig och dina behov!

MED DIN FÖRSÄKRING STÖTTAR DU LOKALSAMHÄLLET

Allt vi gör och engagerar oss i utgår från viljan att skapa trygghet för alla i det lokala samhället, oavsett om du bor i Örnsköldsvik, Täby, Färjestaden eller Rosengård. Men trygghet är förstås mer än försäkringar – därför samarbetar vi också med andra lokala aktörer som gör samhället bättre.

Så när du försäkrar det som är ömtåligt för dig, får du inte bara skydd för ditt hem, din bil, din familj, dina djur, ditt lantbruk eller ditt företag – du bidrar också till att fler unga får möjlighet att idrotta, att lokala kulturevenemang kan arrangeras och att vi kan stötta med olika typer av skadeförebyggande åtgärder. Här kan du läsa mer om våra engagemang

Läs mer om våra försäkringar för:

Vi kan förstås hjälpa dig med försäkringar för fordon, djur, båt, företaget och mycket annat.

Läs mer om våra andra försäkringar

Jag vill bli kontaktad om försäkring

Jag vill bli kontaktad om försäkring för
Jag vill bli kontaktad om försäkring för