Hästgårdsförsäkring för dig som kund hos Landshypotek Bank!

Vi gör hela tiden vårt bästa för att förstå din vardag, följa hästnäringen och fånga upp de utmaningar som finns. Vi vill att du ska kunna bedriva din verksamhet i lugn och ro och inte behöva tänka på vad som händer om oturen är framme. Det gör vi åt dig.

Så tveka inte att kontakta oss och våra duktiga försäkringsrådgivare för att få hjälp med en försäkring som passar dig och din hästverksamhet!

Läs mer om våra försäkringar för:

Kort om vår försäkring för hästgårdar

Hästgårdsförsäkringen ger dig som ägare ett ekonomiskt skydd mot brand, åska, storm och stöld. Både djur och byggnader kan omfattas av försäkringen som vi anpassar efter just din verksamhet.

Ersättning vid stöld eller skadegörelse
Utrustningen till hästar är ofta dyr. Om du skulle få ett inbrott i din sadelkammare kan vår hästgårdsförsäkring ersätta dig för kostnaderna.

En verksamhet som står stilla ger inga inkomster
Om du efter en brand, storm eller skadegörelse inte kan fortsätta driva din verksamhet får du inte bara ersättning för skadan i sig, utan också för de uteblivna inkomsterna och extra kostnader som skadan fört med sig. Försäkringen ersätter bortfall av täckningsbidrag.

Juridisk hjälp vid tvist
Skulle du hamna i en tvist med din granne kring exempelvis var era gårdsgränser går eller vilka vägar du egentligen får rida på, får du juridisk hjälp av oss och ersättning för rättegångskostnader om ni hamnar i en rättslig tvist.

Olycksfallsförsäkring lindrar fallet
Du kan komplettera med en olycksfallsförsäkring för dig och dina deltagare, till exempel för ridskolan. Plötsligt ligger vännen på marken med ett brutet ben. Har du tecknat tilläggen ersätter försäkringen kostnaderna och du kan behålla vänskapen.

Viktig information om försäkringen

Det är viktigt att du läser förköps­informationen. Spara gärna ned den så har du den alltid tillgänglig.

Jag vill bli kontaktad om försäkring
Jag vill bli kontaktad om försäkring för
Jag vill bli kontaktad om försäkring för