RABATT PÅ DIN FÖRSÄKRING MED JIRICOMS ELEKTRONISKA KÖRJOURNAL

Som kund hos oss får du rabatt på företagets försäkringar för bilar och lastbilar om du skaffar en elektronisk körjournal från våra vänner på Jiricom. Du får dessutom minst 17 % rabatt från Jiricom på körjournalen.

Tillsammans med vår samarbetspartner Jiricom kan vi erbjuda dig som har ett företag med ett eller flera fordon försäkrat hos oss en elektronisk körjournal till ett förmånligt pris. Har du inte testat en elektronisk körjournal är det hög tid! Du får:

  • Automatiska körjournaler
  • Föraridentifiering via RFID-taggar
  • Automatisk registrering av trängselskatter och broavgifter
  • Bättre koll på bränslekostnaderna
  • Fartkameravarnare

Jiricom erbjuder dig att testa valfritt antal körjournaler gratis i 30 dagar! Både frakten och returfrakten är också gratis så det finns inga skäl att inte testa. Är du intresserad av att veta mer om körjournalen och få pris - klicka på länken nedan!

Läs mer om Jiricoms elektroniska körjournal Länk till annan webbplats.

RABATT PÅ BÅDE KÖRJOURNAL OCH FÖRSÄKRING

Är du kund hos oss och skaffar Jiricoms elektroniska körjournal kan du få minst 17 % rabatt på priset hos Jiricom beroende på antal bilar, bindningstid och vilket avtalsupplägg du väljer. Du får dessutom 10 % rabatt på försäkringen hos oss - så vad väntar du på?

Ja, jag vill ha rabatt på min försäkring

Steg 1: Om du inte redan har Jiricoms körjournal, skaffa den här hos Jiricom Länk till annan webbplats.

Steg 2: När du har körjournalen på plats, fyll i formuläret nedan så hör vi av oss så snabbt vi kan och ordnar rabatten på din försäkring!