Podd: Hitta rätt och ta plats i papparollen

Dina Försäkringar sponsrar Rulla vagn-podden, där du får experternas svar på dina frågor om de allra minsta barnen – från nyfödd upp till tre år.

Det här avsnittet gästas av Manne Forsberg, som i tio år pratat om manlighetsnormer och papparollen. Tillsammans med programledaren Jonas Dillner pratar han om när de lärde känna varandra i en pappagrupp - och varför det kan vara en bra idé att gå med i en sådan. Det blir också personliga tankar om papparollen, fördomar och vad som kan vara svårt för den som inte föder bebisen.

22 minuter in svarar Zara Lindberg från Dina Försäkringar på den viktiga frågan om gravidförsäkringen räcker som försäkringsskydd för den nyfödda bebisen. Lyssna på hennes tips om när du ska skaffa barnförsäkring och vad du behöver veta när du väljer en!

Därför är försäkringen så viktig

Din nyfödda bebis har inget försäkringsskydd alls. Det är därför du ska teckna en barnförsäkring så fort som möjligt efter att barnet är fött. Vår barnförsäkring gäller både för sjukdom och olycksfall, dygnet runt och ända upp till 25 års ålder.