Tävla med oss - vi lottar ut biljetter till mydog!

Tävla om
biljetter till MyDog!

En hundförsäkring framtagen av hundälskare

I mer än 10 år har vi erbjudit försäkringar för hundar och deras ägare. Våra försäkringar passar alla hundar och ägare oavsett om ni ägnar er åt mys hemma, långa promenader, uppfödning, agility, nosework eller utställning. Vår ambition är att erbjuda en hundförsäkring som gäller för det mesta som kan hända utan att kosta alltför mycket eller ha en för hög självrisk.

  • Du väljer mellan 40 000, 80 000 eller 120 000 kronor i maximal ersättning för veterinärvård
  • Du väljer grundsjälvrisk – 2 000 eller 4 000 kronor per självriskperiod*
  • Medicin och förband upp till 10 000 kronor per år ingår
  • Rehabilitering upp till 10 000 kronor per år ingår också
  • Lägg till tandvårdsförsäkring för extra trygghet

  *) En självriskperiod är 4 månader och du betalar bara grundsjälvrisken en gång för skador som inträffar under den tiden. Perioden inleds med den första ersättningsbaraskadan som anmäls.

  Fler fördelar för dig och din hund

  Om du har både hunden och boendet försäkrat hos oss gäller avbeställningsskyddet i vårt extra reseskydd om du behöver avboka en resa utomlands för att hunden blivit sjuk. Bra va! Så varför inte testa att räkna på vad en försäkring för din hund skulle kosta hos oss? Vi har inget köpkrav och ingen kommer att ringa upp dig för att du har testat att räkna på en försäkring – du får bara ett pris direkt.

  Tävla om biljetter till MyDog 5-8 januari i Göteborg

  MyDog i Göteborg är en festival för hundälskare och vi kommer att vara på plats med tävlingar och olika aktiviteter i vår monter. Vi vill förstås också träffa dig! Därför har vi en tävling där vi lottar ut 10 inträdesbiljetter till MyDog (gäller för en dag) och du behöver bara svara rätt på frågorna nedan så är du med i utlottningen. Sista dag att tävla är 30 november. Hoppas att vi ses på MyDog!
  Pst, du hittar svar på några av frågorna i texten ovan. ;-)

  Våra tävlingsregler

  Vilken ras är hundarna på bilden?
  Vilken ras är hundarna på bilden?  Hur mycket kan du få i ersättning per år för medicin och förband i vår veterinärvårdsförsäkring?
  Hur mycket kan du få i ersättning per år för medicin och förband i vår veterinärvårdsförsäkring?  Kan du få ersättning om du behöver avboka utlandsresan för att din hund blir sjuk?
  Kan du få ersättning om du behöver avboka utlandsresan för att din hund blir sjuk?
  VAD KOSTAR HUNDFÖRSÄKRINGEN?