Djurförsäkring

Försäkringar
för hem och Bygd.

När du försäkrar det som är ömtåligt för dig bidrar du till ett bättre lokalsamhälle för fler
- från Piteå i norr till Lund i söder.

Läs mer här

Din häst vrickar sig under en hopptävling och måste besöka en veterinär för vård. Kostnaderna ersätts av vår veterinärvårdsförsäkring, likaså sjukdomar och skador som din hund eller katt kan råka ut för. En hästförsäkring, kattförsäkring eller hundförsäkring innebär en ekonomisk trygghet för dig som ägare om ditt djur blir svårt skadat eller allvarligt sjukt och behöver vård.

Vi ersätter även kostnader för rehabilitering och mediciner som skrivs ut i samband med skada eller sjukdom som du sökt hjälp för hos veterinär. Lägger du till en livförsäkring får du ersättning om ditt djur dör eller måste avlivas.

  • Vi har Sveriges nöjdaste djurförsäkringskunder enligt SKI
  • Försäkrar häst, hund och katt
  • Tandvårdsförsäkring finns som tillval

Videomöte med veterinär för din hund och katt

Tack vare ett samarbete med FirstVet kan du boka in videomöte med en veterinär och slippa åka hemifrån - extra bra i tider när vi ska hålla distans till varandra. Tillsvidare har vi inte heller någon gräns på hur många kontakter du får ha, utan vi betalar kostnaden för dina videomöten om din hund, häst eller katt har en ersättningsbar skada.

FirstVet - veterinärbesök via video Länk till annan webbplats.

Tips och råd om djurförsäkring

Vi som jobbar med djuren

Vi som jobbar med djurfrågor här på Dina Försäkringar har inte bara djur som arbete, vi lever med dem också. Läs mer om oss som jobbar med djuren.

Läs mer om vår försäkring för hund, vår försäkring för katt och vår försäkring för häst.

Har du frågor om skador ringer du 020-319 000.