Skydd vid cyberincidenter ingår nu i företagsförsäkringen!

Cyberskydd

Nu ingår Cyber bas när du tecknar en ny småföretags­försäkring. Vi hjälper dig om en cyberincident hotar eller inträffar.
Räkna ut pris och läs mer

just nu: 20 procent rabatt på våra personförsäkringar

Personförsäkring

Fram till den 31 juli får du som köper en person­försäkring 20 procent på priset. Rabatten gäller under första året och du köper enkelt försäkringen här på dina.se.
Räkna ut pris och läs mer

Nöjdast försäkringskunder finns hos Dina Försäkringar - i år igen!

Nöjda kunder

Tack till våra kunder som sagt sitt i årets SKI! Vi är otroligt stolta och glada över att ha de nöjdaste privatkunderna i branschen – för fjärde året i rad!
Mer om SKI-undersökningen

Skaffa en årsförsäkring till din snöskoter

Få pris direkt!

Med vår snöskoterförsäkring behöver du inte ställa av din skoter, försäkringen gäller hela året. I priset tar vi helt enkelt hänsyn till att snöskotern inte används hela året.
Räkna ut pris på snöskoterförsäkring

Anmäl en skada

Har du råkat ut för en skada så hjälper vi dig och du kan enkelt anmäla skadan här på webben via din dator, smartphone eller surfplatta. Behöver du prata med en av våra handläggare är du alltid välkommen att ringa oss. Du hittar kontaktuppgifter under "kontakta oss" i menyn.

Problem med myror, getingar eller andra skadedjur:
(Bor du i hyresrätt? Ta kontakt med din hyresvärd!)

Skadedjursangrepp - så här gör du

Anmäl akut skada utanför kontorstid:
0771-77 10 00

Anmäl skada från utlandet, kontakta SOS-International:
+46 770 16 02 02

Försäkra din Bil

Bilruta och backspegel

Du som ägare måste ha minst en trafikförsäkring för att få köra med din bil. Hos oss kan du förutom detta grundskydd även köpa en halvförsäkring eller en hel­försäkring. Du kan också välja till om du vill ha extra försäkringsskydd för exempelvis viltskada. Är din bil helt ny kan det räcka att teckna en halvförsäkring eftersom du ofta har en vagnskadegaranti som täcker upp.
Räkna ut pris på din bilförsäkring