Dina Försäkringar sponsrar Svenskt skidskytte

Stolt sponsor

Vi på Dina Försäkringar går in som stolt sponsor till Skidskytteförbundet, med fokus på att utveckla morgondagens stjärnor.
Läs mer om samarbetet

Just nu: 20 % rabatt på hemförsäkring!

Kampanj!

Till 31 december får du som tecknar en hemförsäkring 20 procent rabatt. Rabatten gäller första året. Du tecknar försäkringen här på dina.se eller genom att kontakta oss.
Räkna ut pris på hemförsäkring

Nöjdast försäkringskunder finns hos Dina Försäkringar - i år igen!

Nöjda kunder

Tack till våra kunder som sagt sitt i årets SKI! Vi är otroligt stolta och glada över att ha de nöjdaste privatkunderna i branschen – för fjärde året i rad!
Mer om SKI-undersökningen

Smidig betalning månadsvis med autogiro

Betala med autogiro

Vill du betala din försäkring via autogiro? Med autogiro dras din betalning automatiskt från kontot varje månad. Både enkelt och smidigt!
Så gör du för att betala med autogiro

Anmäl en skada

Har du råkat ut för en skada så hjälper vi dig och du kan enkelt anmäla skadan här på webben via din dator, smartphone eller surfplatta. Behöver du prata med en av våra handläggare är du alltid välkommen att ringa oss. Du hittar kontaktuppgifter under "kontakta oss" i menyn.

Problem med myror, getingar eller andra skadedjur:
(Bor du i hyresrätt? Ta kontakt med din hyresvärd!)

Skadedjursangrepp - så här gör du

Anmäl akut skada utanför kontorstid:
0771-77 10 00

Anmäl skada från utlandet, kontakta SOS-International:
+46 770 16 02 02

Försäkra din Bil

Bilruta och backspegel

Du som ägare måste ha minst en trafikförsäkring för att få köra med din bil. Hos oss kan du förutom detta grundskydd även köpa en halvförsäkring eller en hel­försäkring. Du kan också välja till om du vill ha extra försäkringsskydd för exempelvis viltskada. Är din bil helt ny kan det räcka att teckna en halvförsäkring eftersom du ofta har en vagnskadegaranti som täcker upp.
Räkna ut pris på din bilförsäkring